Cargando Eventos

Data: Dissabte 13/11.

Horari: 20,30h

Descripció: I Sopar Solidari per la recerca del càncer infantil amb la col.laboració de Pulseras  Candela i el patrocini de la  Fundación La Caixa per a la  investigació del càncer infantil.

Preu: 40€ per persona.

Reserves enviant email a restaurante@canveris.com o trucant al 696.671.806

 

L’associació Pulseras Candela des de l’any 2013 es dediquen a recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. Amb l’esforç de totes i cada una de les famílies que integren l’associació, com els seus voluntaris que ajuden a teixir les polseres, fer paradetes, i en definitiva donant els seu temps, han aconseguit més de 3.000.000€, tot donat integra per a la investigació. Però amb això no hi ha prou, S’ha de continuar investigant.

Una de les dites que fa servir l’associació Pulseras Candela és: La unió fa la força, d’aquesta forma us volem comentar de quina forma podeu col·laborar amb el sopar:

  •  Assistir al sopar solidari, amb la reserva de comensals i/o taules. Reserves restaurante@canveris.com telèfon 696671806.
  • Amb productes per fer una rifa solidària el dia del sopar amb tots els assistent, i d’aquesta forma pugui ser el més atractiva possible.
  • Si no podeu assistir al sopar, existeix la taula zero, on es pot fer la donació del cost del sopar sense assistir-hi.
  • Per últim per altres donacions. Número de compte:                                           
  • ES95 2100 3887 0102 0004 6321

Comparte este contenido en tus redes sociales

Ir a Arriba